[ad_1]

به دلیل کاهش خطر مذاکره یا توزیع COVID-19 ، جمعیتی که برای شکرگذاری در اطراف میزهای آمریکایی جمع شده اند احتمالاً امسال بسیار کمتر است.

اما در حالی که سنت ها به خاطر ایمنی تغییر می کنند ، شام نباید تفاوتی داشته باشد – یا طعم آن کمتر خوشمزه باشد.

برای آشپزهای بلندپرواز خانگی که امیدوارند بوقلمون را سرخ کنند ، انجمن ملی حفاظت از آتش سوزی در مورد احتیاط صحبت می کند. به گفته این سازمان غیرانتفاعی ، شکرگذاری “روز اوج آتش سوزی در خانه” است و پس از آن کریسمس ، یک روز قبل از شکرگذاری و در آخر ، عید پاک است.

انجمن ملی حریق در حال صدور اخطار به آشپزهای بلندپرواز خانگی به امید سرخ كردن بوقلمون است.

انجمن ملی آتش نشانی به آشپزهای بلندپرواز خانگی به امید سرخ كردن بوقلمون هشدار می دهد.
(iStock)

با کمی آمادگی و صبر ، بوقلمون – و خانه شما – به خوبی کار خواهند کرد. بنابراین قبل از اینکه با ادویه جات و روغن حمام مورد علاقه خود قرار بگیرید ، پنج ترفند لازم برای سرخ کردن سالم را در روز ترکیه بخوانید.

قبل از تشکر ، با مجموعه ای از مرزهای آرامش بخش ، با کشورهایی که محدودیت های محکم تری را برای کروناویروس ایجاد می کنید ، شکستن

فضای امنی تهیه کنید

اول و مهمترین ، یافتن منطقه ای امن حداقل 10 فوت از خانه خود. سرخ کن از گاراژها ، عرشه ها و نرده ها و در فاصله ای ایمن از درختان نگهداری کنید ، به مزرعه ایالتی توصیه می شود. به محض شروع کار ، اطمینان حاصل کنید که در این اطراف هیچ نظاره گر ، کودک یا حیوان خانگی وجود ندارد. همچنین داشتن یک کپسول آتش نشانی فعال کار عاقلانه ای است.

بوقلمونی که به درستی ذوب نشده است را نمی توانید به راحتی سرخ کنید. بوقلمون های یخ زده یا مرطوب می توانند باعث پاشش روغن داغ شوند که می تواند باعث سوختگی شود. برای راهنمایی در مورد زمان و نحوه ذوب ، توصیه های وزارت کشاورزی ایالات متحده را دنبال کنید.

مراقب روغن باشید

وقتی روغن گرم شد ، همه چیز به راحتی گیج می شود. قبل از شروع به حباب زدن روغن ، عینک ، دستکش فر و یک پیش بند برای کنترل سرخ کن بریزید. اطمینان حاصل کنید که سرخ کن شما تراز و یکنواخت است تا میزان روغن مورد نیاز را به دقت ارزیابی کنید. بیش از حد از روغن استفاده نکنید – جیمی نواک ، محقق آتش سوزی مینه سوتا هشدار می دهد که در صورت پاشیدن هر یک از روغن ها ، استفاده زیاد از آن باعث شعله ور شدن مشعل می شود.

وقتی روغن گرم شد ، همه چیز به راحتی گیج می شود.  قبل از شروع کف گرفتن روغن ، عینک ، دستکش فر و یک پیش بند برای استفاده از سرخ کن بریزید.

وقتی روغن گرم شد ، همه چیز به راحتی گیج می شود. قبل از شروع کف گرفتن روغن ، عینک ، دستکش فر و یک پیش بند برای استفاده از سرخ کن بریزید.
(iStock)

CDC راهنمای به رسمیت شناختن کروناویروس را به روز می کند ، توصیه می شود در برابر مسافرت

دما را دقیقاً همانطور که باید بگیرید

به گفته نیکول جانسون ، متخصص Butterball Turkey ، هنگام پخت قطعات بوقلمون ، دمای روغن باید 325 درجه فارنهایت باشد. وی اضافه می کند که رسیدن به دمای توصیه شده ممکن است چهار تا پنج دقیقه در هر کیلوگرم طول بکشد ، زیرا گوشت تیره باید به دمای داخلی حدود 180 درجه فارنهایت و گوشت سفید به دمای داخلی حدود 170 درجه فارنهایت برسد.

برای اخبار بیشتر درباره زندگی FOX ما را در فیس بوک دنبال کنید

بوقلمون را تماشا کنید

طبق LDR Construction ، استفاده از تنظیم کننده های دما برای نظارت بر آتش اجباری است. همچنین هنگام سرخ كردن بوقلمون ، وقت بگذارید. هنگام بالا بردن یا پایین آوردن بوقلمون از داخل روغن ، به آرامی راه بروید تا نشت را به حداقل برسانید و به روند کار توجه کامل داشته باشید. عاقلانه است که از الکل پرهیز کنید و البته باید این کار را انجام دهید هرگز پرنده را بدون مراقبت رها کنید.

با دقت تمیز کنید

تبریک می گویم بوقلمون سرخ کردی! مطمئن شوید که پرنده را به آرامی از سرخ کن خارج کرده ، حرارت را خاموش کرده و ماهیتابه خود را به همان اندازه که تنظیم کرده اید تمیز کنید. در پایان ، شما بیش از حد پیش رفتید تا اکنون اشتباه کنید.

و وقتی زمان جمع شدن دور میز فرا رسید ، از هر تعارفی که غذای تند شما دریافت می کند لذت ببرید.

برای پوشش CORONAVIRUS توسط FOX NEWS اینجا کلیک کنید

[ad_2]

منبع: technical-news.ir