[ad_1]

اگر قبلاً شام شکرگذاری را پخته اید ، می دانید که ممکن است استرس زا باشد. روز پر از جمع آوری مواد تشکیل دهنده ، چیدمان میز است – و البته کار چندان کمی برای تهیه واقعی نیست تعطیلات. و با اضافه شدن عوامل استرس زا در ویروس کرونا در تعطیلات – مانند محدود کردن رژیم غذایی به اعضای خانواده – ایده خوبی است که حداقل برخی موارد را از بشقاب خارج کنید.

بنابراین ، با این هفت ظرف غذای آماده شده دیگر ، از روز بوقلمون دردسر خود را نجات دهید.

پر كردن

پر کردن برای اکثر خانوارها یک تزیین ضروری برای شکرگذاری است. با این حال ، تهیه آن ممکن است طولانی شود – و اگر به روش اشتباه انجام شود خطرناک است.

برای اینکه این تعطیلات روز قبل مورد علاقه شما قرار بگیرد ، فقط از دستور العمل استفاده کنید تا مرحله پخت و پز. ظرف را همانطور که می خواهید جمع کنید – با آبگوشت گرم کنید و مرطوب کنید ، اما وقتی آن را در قابلمه ریختید ، به جای اینکه آن را در اجاق بگذارید ، آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

روزی که آماده پخت هستید ، کمی آب گوشت دیگر بریزید تا پر پر شود و سپس آن را در فر از قبل گرم شده قرار دهید. ممکن است لازم باشد کمی بیشتر طبخ کنید تا مطمئن شوید دائماً گرم است.

سس کرنبری

مانند انتقام ، سس کرن بری غذایی است که به صورت سرد سرو می شود – این بدان معنی است که بهترین غذای فرعی است که می توانید از قبل تهیه کنید ، زیرا سرد شدن آن هشت ساعت طول می کشد. و بلند شدن از سحر برای تأمین هشت ساعت هوای خنک بهترین سنت شکرگذاری به نظر نمی رسد.

سس قره قاط را طبق دستور خانوادگی مورد علاقه خود – یا دستور آنلاین مورد علاقه خود – بکوبید و سپس بگذارید تا خنک شود. هنگامی که سس به دمای اتاق رسید ، آن را در ظرف قرار داده و در یخچال قرار دهید تا آماده شود. هیچ هیاهوی اضافی مورد نیاز نیست.

پوره سیب زمینی

سیب زمینی له شده گرم ممکن است ناخوشایند باشد ، اما یک راه آسان برای به دست آوردن یک بافت خوب و خامه ای انتخاب یک دستورالعمل پرچرب (برای محافظت از بافت سیب زمینی در هنگام خنک شدن) و جلوگیری از یخ زدگی است ، زیرا سیب زمینی ذوب شده می تواند دانه دار یا درشت شود.

سیب زمینی له شده را بپزید و سپس یک شب در یخچال قرار دهید. حدود سه ساعت قبل از غذا خوردن ، سیب زمینی له شده را روی حرارت ملایم بریزید – این باعث صرفه جویی در فضای اجاق گاز نیز می شود. تا زمانی که مشغول تهیه همه چیزهای دیگر باشید ، سیب زمینی ها به کمال گرم می شوند.

اگر اجاق آهسته ندارید ، می توانید روی اجاق گاز را دوباره گرم کنید – فقط شیر بیشتری اضافه کنید تا سیب زمینی ها شل شوند.

دقیقه آخر منویی که می توانید در طی 3 ساعت بسازید

نوعی غذای مرکب از سیب زمینی شیرین

تابه سیب زمینی شیرین یک پشتیبانی کلاسیک از شکرگذاری است و بسیار مناسب است که زودتر از موعد درست شود زیرا – برخلاف پسر عموهای له شده – به خوبی یخ می زند. با این حال ، اگر قصد دارید ظرف یک روز از پر کردن سیب زمینی شیرین استفاده کنید ، از یخ زدگی عمیق صرف نظر کنید و فقط لرز دهید.

فیلد سیب زمینی شیرین را همانطور که می خواهید جمع کنید و سپس در ظرف پخت قرار دهید. ظرف را بپوشانید و در یخچال بگذارید (مگر اینکه این کار را چند روز قبل انجام دهید ، در این صورت یخ بزنید). مواد پرشده مانند اسپند ، مارشمالو یا استرودل را بگذارید تا آماده پخت و سرو شود.

قبل از برنامه ریزی برای پخت ، قابلمه را حدود 30 دقیقه از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد.

سس

برای تهیه سس خوشمزه لازم نیست منتظر بمانید تا پرنده تمام شود. در عوض ، می توانید یک ستاره پرنده دیگر – آب مرغ – برای افزایش طعم و مزه انتخاب کنید.

سس داری؟

آبگوشت ، آرد و سایر گیاهان و ادویه هایی که استفاده می کنید را در قابلمه بریزید. دستورالعمل معمول خود را تا انتها دنبال کنید. هنگامی که به قوام مورد نظر رسید ، اجازه دهید سس کاملاً سرد شود. سپس در یخچال – تا سه روز – در یخچال قرار دهید.

حدود پانزده دقیقه قبل از شام ، سس را برداشته و روی اجاق گاز گرم کنید و گاهی اوقات روی حرارت متوسط ​​و کم هم بزنید. وویلا ، کار شما تمام شد – برای دود یک بوقلمون به انتظار دیوانه وار احتیاج نیست.

نان

نان های تازه برای یک صبحانه سالم

نان های تازه برای یک صبحانه سالم
(iStock)

اگر واقعاً قصد دارید امسال بیرون بروید و نان های خود را درست کنید ، در شکرگذاری کمی وقت صرفه جویی کنید و شب قبل خمیر را درست کنید.

بعد از تهیه خمیر نان ، آن را در ظرفی بگذارید و قبل از قرار دادن در یخچال روی آن را بپوشانید. روز بعد خمیر را حدود یک ساعت و نیم قبل از آماده شدن برای خوردن بردارید. بسته به دستور العمل ، حدود 20 دقیقه طول می کشد تا خمیر را ورز دهید و بگذارید استراحت کند و سپس تقریباً 30-45 دقیقه طول می کشد تا نان شما بلند شود. بعد از اینکه اندازه آن دو برابر شد ، خمیر رول شده خود را در فر قرار دهید و به مدت 10-15 دقیقه آن را بپزید. زمان پخت می تواند در این دقایق آخر شلوغ باشد ، زمانی که اجاق آزاد است و شما بوقلمون را می تراشید.

برای زندگی بیشتر FOX LIFESTYLE در فیس بوک ما را دنبال کنید

کیک کدو

آخرین قطعه یک غذای شگفت انگیز شکرگذاری یک پای خوب است. چیز خوبی که می توان یک پای واقعی را کاملاً یک روز قبل درست کرد.

برای یک شیرینی کدو تنبل خوشمزه ، آن را جمع کرده و سپس طبق دستور آن ، پای را بپزید. پس از پخت پای ، اجازه دهید کاملاً سرد شود. هنگامی که پای خنک شد ، آن را خیلی محکم با بسته بندی پلاستیکی بپیچید و یک شب در یخچال قرار دهید. حدود 10-15 دقیقه قبل از سرو ، در فر با دمای 375 درجه قرار دهید تا پای تازه شود و مقداری تردی به پوسته برگردد.

پای سیب را می توان از شب قبل درست کرد ، فقط تا روز نپزید.

[ad_2]

منبع: technical-news.ir