گیاهخوارانی که با افزایش خطر شکستگی استخوان گوشت نمی خورند: یک مطالعه

[ad_1]

طبق یک مطالعه جدید ، کسانی که گوشت نمی خورند ، به ویژه گیاهخواران ، احتمال شکستگی استخوان در آنها بیشتر است.

مطالعه ای که توسط محققان دانشگاه آکسفورد انجام شد و در پزشکی BMC منتشر شد ، نشان داد افرادی که گوشت نمی خورند ، به ویژه گیاهخواران ، “در معرض خطر شکستگی های کلی یا برخی از سایت های خاص ، به ویژه شکستگی مفصل ران قرار دارند.”

همچنین مشخص شده است که وگان ، گیاهخواران و Pescatarians دارای شاخص توده بدنی (BMI) کمتری نسبت به افرادی هستند که گوشت می خورند ، که همچنین می تواند در افزایش خطر نقش داشته باشد.  (iStock)

همچنین مشخص شده است که وگان ، گیاهخواران و Pescatarians دارای شاخص توده بدنی (BMI) کمتری نسبت به افرادی هستند که گوشت می خورند ، که همچنین می تواند در افزایش خطر نقش داشته باشد. (iStock)

برای رسیدن به این نتیجه ، محققان حدود 54858 نفر را با میانگین سنی 50 سال مطالعه کردند. شرکت کنندگانی که بین سالهای 1993 و 2001 مورد مطالعه قرار گرفتند در چهار گروه مختلف دسته بندی شدند: گوشتخواران (29380) ، ماهی خواران (8037). ) ، گیاهخواران (15،499) و گیاهخواران (1،982).

شرکت کنندگان پرسشنامه هایی را تکمیل کردند که شامل س questionsالاتی در مورد رژیم غذایی ، عادت های سیگار کشیدن ، مصرف الکل ، استفاده از مکمل های غذایی و موارد دیگر بود. به طور متوسط ​​برای مدت زمان 6/17 سال مشاهده شدند. در این مدت بیش از 3900 شکستگی گزارش شده است.

رژیم های ضد التهابی شامل برگ های سبز ، شراب قرمز مرتبط با سلامت قلب بهتر: یک مطالعه

سرانجام ، محققان دریافتند که گیاهخواران تقریباً 9٪ خطر ابتلا به هر شکستگی را نسبت به گوشتخواران افزایش می دهند ، در حالی که گیاهخواران 43٪ خطر بیشتری دارند.

وقتی صحبت از شکستگی مفصل ران می شود ، افراد وگان 2.3 برابر بیشتر از افرادی که گوشت می خورند ، دچار این نوع شکستگی می شوند. در همین حال ، گیاهخواران و ماهی خواران حدود 25٪ خطر افزایش داشتند.

پس از تنظیم مصرف کلسیم و پروتئین ، محققان دریافتند افرادی که گوشت نمی خورند هنوز در معرض خطر بیشتری قرار دارند ، اگرچه با در نظر گرفتن این عوامل خطر کمی کاهش می یابد.

“خطر بالاتر شکستگی ، به ویژه در گیاهخواران ، پس از تنظیم کلسیم و پروتئین در رژیم غذایی ، همچنان قابل توجه است ، پیشنهاد می کند که این عوامل در اکثر موارد ممکن است تفاوت در شکستگی ها را توسط گروه رژیم غذایی توضیح دهند و سایر عوامل نیز ممکن است موثر باشند “آنها می نویسند.

خوردن آجیل های چوبی هر روز می تواند کیفیت اسپرم را بهبود بخشد ، یافته ها را کاوش کنید

وگان ها ، گیاهخواران و Pescatarians همچنین دارای شاخص توده بدنی (BMI) پایین تری نسبت به افرادی که گوشت می خورند هستند ، و این نیز ممکن است در افزایش خطر نقش داشته باشد.

“BMI گیاهخواران و گیاهخواران کمتر از گوشتخواران است ، و مطالعات قبلی گزارش داده اند که بازخورد بین BMI و برخی از شکستگی ها ، به خصوص شکستگی لگن ، احتمالاً به دلایلی ، از جمله جذب شوک در هنگام سقوط ، افزایش تولید استروژن با چاقی یا استخوان های قوی تر از افزایش وزن “، محققان گفتند.

محققان گفتند که این مطالعه “اولین مطالعه آینده نگر در مورد یک گروه رژیم غذایی با شکستگی های معمول و بسیاری از افراد در گیاهخواران و گیاهخواران است ، و یافته ها نشان می دهد که سلامت استخوان در گیاهخواران نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.”

[ad_2]

منبع: technical-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>