۴- رفلاکس گوارشی: قهوه تا حد بالایی می تواند عامل برگشت اسید معده و سوزش معده در افراد مستعد همین ایراد شود. البته واجب به ذکر هست که تفت ندادن دانه های قهوه موجب می شود تا در مقایسه اساسی قهوه روبوستا نیز از تلخی بیشتری برخوردار باشند. ولی لازم به ذکر هست که بعضا از کشورها مبادرت به کشت هر دو گیاه می نمایند. برای جنس دهی مناسب قهوه (17 بدن قهوه در هر هکتار)، آب پاشی کافی و کود مناسب، ضروری به لحاظ میرسد. تهیه و تنظیم قهوه اسپرسو به شکل تئوری ممکن میباشد کار چندان سختی نباشد ولی در عمل به مهارت بالایی از جانب باریستا و یا این که تهیه و تنظیم کننده قهوه نیاز دارد و می توان گفت هر کسی قدرتمند به تهیه اسپرسو نمی قهوة ذوق باشد. گیاه روبوستا در مقاسه مهم گیاه عربیکا از پرورش آسان تری برخوردار میباشد و همینطور در برابر آفات هم از خویش مقاومت بیشتری نشان می دهد و قابلیت و امکان پرورش آن در حالت متنوع هم فراهم است. قهوه های روبوستا نیز از اقتدار زیاد بیشتری برخوردار هستند و طعمی تلخ دارا‌هستند و کافئین موجود در آنها در مقایسه مهم قهوه عربیکا چیزی در حدود دو برابر می باشد. گیاه عربیکا هم کلیدی شتاب بیشتری محصول می دهد و قابلیت و امکان پرورش آن در مناطقی مثل آفریقا و بخصوص کشورهای آمریکای لاتین فراهم است. گیاه روبوستا همینطور عمده فرآورده می دهد و اغلب وقت ها در نیم کره شرقی و در کشورهایی مثل آفریقا و اندونزی رشد می کند. قابلیت و امکان تهیه و تنظیم قهوه اسپرسو اهمیت به کارگیری از دستگاه های مخصوص وجود داراست که اکثر اوقات به آنان ترکیباتی مثل شیر بخار دیتا شده، کف شیر و همچنین شکلات طولانی تر می گردد. پس از نوشیدن قهوه سوراخ ممکن است کمی از پودر قهوه در کف لیوان باقی بماند که جهت گرفتن فال قهوه از آن به کارگیری می شود. کاپوچینو بـه معنای “کلاه کوچک” اسـت و بـه لایه نازک کف در بالای قهوه اطلاق می شود. قهوه هایی که از دانه های عربیکا حاصل می شوند از طعمی شیرین و دلنشین برخوردار میباشند و همچنین مقداری اسیدی نیز می باشند. دانه های ناپخته قهوه که بو داده نشده اند و یا فعالیت رست بر روی آن‌ها انجام نشده می باشد را قهوه سبز می گویند. درصورتیکه از تالیف این مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید داده ها بیشتری در مورد قهوه شاران لطفا از برگه ما بخواهید.

ایندکسر