[ad_1]

اعلان های غذای راحت و شادی.

شمارش معکوس تعطیلات به لطف گودا ، گرویر و 10 نوع دیگر با تخفیف به عنوان بخشی از “12 روز پنیر” از Whole Foods ، تازه پنبه ای شده است.

خریداران Whole Foods می توانند از روز 12 دسامبر تا 23 دسامبر با دستیابی به هر نوع پنیر غنی با 50٪ تخفیف – یا 60٪ تخفیف برای اعضای آمازون نخست – در روزهای خاص در این رویای پر از لبنیات به سر ببرند. ترفیع

غذاهای کامل "پنیر 12 روزه" در 12 دسامبر (غذاهای کامل) برمی گردد.

غذاهای کامل “12 روز پنیر” در 12 دسامبر برمی گردند (غذاهای کامل).

شمارش معکوس با گودای ترافل شروع می شود و در 12 دسامبر سقوط می کند و به عنوان “پنیر غنی ، معطر و نیمه سخت” توصیف می شود که حاوی نشانه های خامه شیرین و کره است و با ترافل های آسیاب شده آغشته شده است.

برای اشتراک در بولتن زندگی خود اینجا را کلیک کنید

تقویم پر از پنیر همچنین شامل گونه ای نرم رسیده ، شسته شده با انواع پاكوكو با اشاره به خردل و میوه های مرکبات در 19 دسامبر و یك گریدر غار سالخورده با شیر گاوی تغذیه شده با علف است كه می توان به تنهایی مزه آن را چشید یا روی پیاز فرانسوی ذوب شود. سوپ

و عاشقان پنیر ایتالیایی می توانند از یافتن trifecta از مخلوط نرم گاو ، گوسفند و پنیر بز در Caseificio dell’Alta Langa La Tur در شانزدهم دسامبر لذت ببرند.

برای دریافت برنامه FOX NEWS اینجا را کلیک کنید

در اینجا لیستی کامل از پنیرها آورده شده است:

  • دسامبر: 12: گودا ترافل شفاف شیر “پنیر غنی ، معطر و نیمه سخت. نت های مخملی خامه شیرین و کره ، سخاوتمندانه با ترافل آسیاب شده. منحصراً برای کل بازار مواد غذایی.”
  • 13 دسامبر: Pleasant Ridge Reserve of Upplands پنیر “پنیر شیر گاو به سبک فصلی و به سبک آلپ با توجه به موارد دلخواه مانند Le Gruyère و Beaufort تولید می شود. سلیقه ها از لبنیات گرفته تا گردو و علفی است.”
  • 14 دسامبر: میتیکا کوردوبز “ساخته شده از شیر گوسفند کاستلانا و مرینو از اسپانیا. طعم های غنی و کره ای ، متعادل با اسیدیته روشن و تفاوت های ظریف گردو. منحصراً برای کل بازار مواد غذایی.”
  • 15 دسامبر: Cowgirl Creamery Organic Hop along “نت های اشباع و درخشان از نان تست با دوام نمک ماندگار. با شیره سدیم محلی شسته شده و به مدت 45 روز پیر می شود ، و تولید مخمر و طعم های شیرین با ابری ابریشمی و ابری می شود.”
  • 16 دسامبر: تور آلتا لانگا لا “کمال رسیده نرم از مخلوط متعادل شیر گاو ، گوسفند و بز. شیرینی کرم تازه ، علفی و نت های کره ای براق با یک پایان غنی ، ترش و مخمر.”
  • 17 دسامبر: لبنیات چمن شیرین توماسویل توم “پنیر شیر خام گاو نیمه سخت ، کاملاً ساخته شده با دست. غنی و خاکی با روکش نمک سبک ، چمن تازه و خامه تند.”
  • 18 دسامبر: مونس گابیتو “مخلوطی از شیر گوسفند و گاو که با آب و نمک سنگ از چشمه های آب گرم محلی شسته شده است. طعمی متراکم با تناوب میوه و قارچ خاکی متعادل.”
  • 19 دسامبر: سردابهای مزرعه جاسپر هیل هاربیسون ، پروکو “به نرمی رسیده ، کره ای ، چوبی و شیرین با تن متعادل خردل. شستشو در پرستو پروسکو طعم های مرکبات روشنی را نشان می دهد. منحصرا برای کل بازار مواد غذایی.”
  • 20 دسامبر: امی کالتباخ ، پیر لو گرویر “پنیر شیر گاو خام ، علفی و دارای مواد معدنی غنی از پیری در غارهای ماسه سنگی کالتباخ. مهره کلاسیک با نت های میوه ای تیز. بافت صاف و ترد بلورین مشخص.”
  • 21 دسامبر: مه Cumbress Grove Humboldt “یک اصل واقعی آمریکایی ، که در رویا تصور شده است – پنیر بز نرم نرم از شیر بز با یک روبان زیبا از خاکستر خوراکی در مرکز آن. سایه های گلدار ، دوغ ، رایحه خامه تازه.”
  • 22 دسامبر: Neal’s Yard Dairy Sparkenhoe قرمز لستر “پیچیده و متعادل با اسیدیته روشن و نت های ادویه دار ماندگار. از تنها تولید کننده ای که یک مزرعه سنتی رد لستر را با شیر خام گاوهای ارثی درست می کند.”
  • 23 دسامبر: Rogue Creamery Organic Enraptured Blanc “آبی ارگانیک جوان ، که در شراب سفید شسته شده است. تند با نت های میوه ای روشن و بافت نرم و روغنی. منحصر به فرد در کل بازار مواد غذایی.”

[ad_2]

منبع: technical-news.ir

ایندکسر