[ad_1]

طرفداران یک بار و رستوران tapas در مادرید ، اسپانیا ، رستوران را به معادل هزار دلار ارتقا داده اند زیرا او در تلاش برای ادامه کار در طی بیماری همه گیر COVID-19 است.

ناچو بوستوس ، مالک ال مینی بار ، در ماه اکتبر ویدئویی را در صفحه فیس بوک بار ارسال کرد و از مشتریان خواست با خرید کوپن های قبلی برای وعده های غذایی و نوشیدنی های آینده ، “مالی” تجارت خود را تأمین کنند. بوستوس گفت که این بار به دلیل کمبود مشتری عملکرد خوبی ندارد و از این که مجبور به اخراج 17 کارمند خود باشد نگران است.

در این بار علاوه بر پیش پرداخت کوپن ها ، هدایایی از قبیل گلدان گل نقاشی دستی ، ماسکی با آرم بار یا یک بطری شراب به برخی از اهدا کنندگان اهدا شد.

و این ایده جواب داد. رویترز گزارش داد ، حدود 400 نفر از مشتریان El miniBAR در پنج هفته گذشته با 40000 یورو – حدود 48600 دلار – پاسخ داده اند.

RESTAURANT TEXAS مشاوره 2000 دلاری پس از پرداخت هزینه های کلاهبردارانه مشتری را ارائه می دهد

ایوان لوپز ، یکی از اهدا کنندگان بار ، به رویترز گفت که این مکان “تقریباً شبیه خانه دوم است”.

لوپز به رویترز گفت: “بنابراین من فکر می کنم که این یک ایده عالی است.” “من مردم را تشویق می کنم که برای نجات مشاغل کوچک در شهر به این طرح بپیوندند.”

به گفته رویترز ، با این حال در حال حاضر تنها نیمی از کارمندان این بار کار می کنند. بقیه پولشویی می شوند و از دولت پول می گیرند.

برای دریافت برنامه FOX NEWS اینجا را کلیک کنید

اسپانیا یکی از مناطق آسیب دیده در همه گیر در اروپا است. طبق اعلام دانشگاه جان هاپکینز ، بیش از 46000 نفر در COVID-19 در اسپانیا جان خود را از دست داده اند و 1.6 میلیون نفر دیگر از آنجا شیوع یافته اند.

در حال حاضر ، بر اساس وب سایت جهانگردی انگلیسی این شهر ، رستوران ها ، کافه ها و کافه ها در منطقه مادرید مجاز به سرو بار نیستند و مجبورند ظرفیت داخلی خود را تا 50 درصد کاهش دهند. جلسات در هر محیط به شش نفر محدود می شود و ساعات عصر از نیمه شب تا 6 صبح است. ماسک نیز در تمام فضاهای عمومی مورد نیاز است.

چهارشنبه ، 2 دسامبر 2020 مشتریان در تراس یک کافه در مرکز مادرید ، اسپانیا می نشینند (AP Photo / Bernat Armangue)

چهارشنبه ، 2 دسامبر 2020 مشتریان در تراس یک کافه در مرکز مادرید ، اسپانیا می نشینند (AP Photo / Bernat Armangue)
(AP)

بوستوس به رویترز گفت که از هفته گذشته شاهد رونق تجارت بوده است و اظهار داشت که چراغهای کریسمس که نصب کرده اند کمک کرده است.

وی به رویترز گفت: “آنچه من بیشتر می خواهم کاهش تعداد عفونت ها است ، بنابراین مردم می خواهند با خانواده و دوستان خود بیرون بروند.”

برای اشتراک در بولتن زندگی خود اینجا را کلیک کنید

محدودیت در فاصله اجتماعی ، رستوران ها را در سراسر جهان مجبور کرده است تا راه های خلاقانه ای برای حفظ تجارت پیدا کنند. بسیاری از رستوران ها برای صرف غذا در فضای باز در پیاده روها یا پارکینگ ها چادر یا حباب پلاستیکی اضافه کرده اند. یک رستوران در بوداپست حتی با چرخ و فلک غول پیکر به مشتریان خدمات می دهد تا فاصله بین غذاخوری ها را فراهم کند.

[ad_2]

منبع: technical-news.ir

ایندکسر