با گرسنگی بیشتر و بیشتر آمریکایی ها ، خطوط غذایی قبل از شکرگذاری ساخته می شوند


قبل از فصل تعطیلات سال 2020 ، صف های عظیم در بانک های مواد غذایی در سراسر کشور ظاهر شد.

گزارش ها از کالیفرنیا ، ویسکانسین ، نیویورک ، تگزاس ، کارولینای جنوبی و سایر ایالت ها نشان می دهد بسیاری از افرادی که منتظر کمک هستند ، هرگز نیازی به کمک قبل از امسال نداشتند ، زیرا بیماری همه گیر ویروس کرونا باعث متوقف شدن تجارت و ایجاد بیکاری شد.

پراویدنس ژورنال روز دوشنبه گزارش داد ، در رود آیلند ، ناامنی غذایی ساکنان را در شرایط سختی قرار داده است که از زمان رکود بزرگ با آنها روبرو نشده اند. حدود 25٪ از پاسخ دهندگان در گزارش بهداشت جامعه غذایی رود آیلند 2020 اعلام کردند که قادر به تأمین غذای کافی برای خود و خانواده خود نیستند ، در حالی که در سال 2019 کمی بیش از 9٪ بود.

غذای اهدایی TYLER PERY ، کارت های هدیه به 5000 خانواده قبل از تشکر از رهبر شدن به خطوط طولانی

طبق KTVU ، بانک های غذایی در منطقه خلیج کالیفرنیا ، که ماهانه به 1400 خانوار در ماه فوریه خدمات رسانی می کردند ، اکنون انتظار می رود که این تعداد به 4400 خانوار سر به فلک برسد.

نظرسنجی در ماه اکتبر بر روی 2000 آمریکایی از دو ماست خوب دانون در آمریکای شمالی نشان داد که 79 درصد با عدم امنیت غذایی دست و پنجه نرم می کنند ، 60 درصد گفتند که انقضا محرک فدرال باعث می شود که قرار دادن غذا روی میز سخت شود و 37 درصد از وعده های غذایی خود را از دست می دهند. برای تغذیه فرزندانشان.

سوربی مارتین ، معاون رئیس بازاریابی دانون برای آمریکای شمالی ، گفت: “ما دریافتیم که برای 40٪ از پاسخ دهندگان ، COVID-19 در اولین تجربه خود در زمینه عدم امنیت غذایی نقش دارد.” “63٪ از این گروه متوجه نیستند که در مورد غذا ناامن هستند – این نشان دهنده اختلاف آشکاری در درک جمعی ما از عدم امنیت غذایی است.”

داوطلب شارلی گومز پس از گرفتن اطلاعات از مشتریان در اتومبیل های خود هنگام انتظار برای توزیع غذا در وزارتخانه های کمک غرب هوستون در روز چهارشنبه 14 اکتبر 2020 ، در هوستون شیشه جلو اتومبیل را علامت گذاری کرد. (عکس AP / مایکل ویک)

در حالی که آمریکایی ها در طی شیوع همه گیر از بین اخراج می شدند ، هنوز صورتحساب ها ارسال می شد و تقاضا برای غذا کاهش نمی یافت. مرکز تحقیقات پیو تأیید کرد که امسال ناامنی غذایی به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

COVID-19 این چالش را که شبکه بانک های غیر دولتی مواد غذایی تغذیه آمریکا در حدود 35 میلیون آمریکایی در سال 2019 تحت تأثیر قرار خواهد داد ، به طور قابل توجهی تشدید کرده است – 11 میلیون نفر از آنها کودک هستند.

این سازمان همچنین تخمین می زند که 17 میلیون نفر در سال جاری می توانند از نظر غذایی ناامن شوند و در مجموع بیش از 54 میلیون نفر باشد.

اداره آمار کار ایالات متحده تخمین می زند که اگر نرخ فقر در سال جاری به بیش از 14 درصد برسد ، بیش از 60 میلیون نفر از جمله 17 میلیون کودک تحت تأثیر قرار می گیرند.

از ابتدای همه گیری ، تقریباً 7 میلیون آمریکایی در برنامه تغذیه تکمیلی فدرال (SNAP) ثبت نام کرده اند و تقاضا در سازمان های اهدای غذا به شدت افزایش یافته است.

هفته گذشته CNBC گزارش داد بسیاری از بانک های مواد غذایی در حال آماده سازی برای “مقیاس مواد غذایی” هستند که ممکن است مجبور به قطع عرضه شوند.

بیشتر غذا از طریق کمک های مالی است و Boy Scout های آمریکایی و حاملان نامه های ایالات متحده مجبور شده اند امسال غذای خود را به تعویق بیندازند یا تغییر دهند.

بسیاری از نزدیک به 30 میلیون کودک واجد شرایط ناهار رایگان یا ناهار نیز با تعطیلی مدارس و مراکز مراقبت روزانه منابع غذایی خود را از دست دادند.

انجمن کالج های پزشکی آمریکا شاید در سال آینده بسیار مهم باشد ، انجمن کالج های پزشکی آمریکا در ماه اکتبر اعلام کرد که عدم امنیت غذایی و محدودیت تغذیه ای افراد را در معرض خطر بیشتری برای عوارض ویروس کرونا قرار می دهد – که اغلب به طور نامتناسبی بر افراد رنگین پوست ، افراد مسن و افرادی که در جوامع کم درآمد زندگی می کنند تأثیر می گذارد. درآمد

گزارش از وزارت کشاورزی ایالات متحده در سال 2017 کشف شد که عدم امنیت غذایی با 10 مورد از کشنده ترین و گرانترین بیماری در کشور ارتباط دارد.

پزشکان گفتند: “اگرچه عوامل زمینه ساز تفاوت نژادی و قومی در COVID-19 در ایالات متحده چند وجهی و پیچیده است ، اما اختلافات طولانی مدت در تغذیه و چاقی نقش اساسی در نابرابری های بهداشتی که در طی همه گیری ظاهر می شود ، دارند.” در مقاله ماه سپتامبر که در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شده است.

برای برنامه FOX NEWS اینجا را کلیک کنید

آنها گفتند: “یک رژیم غذایی سالم و سرشار از میوه و سبزیجات ، کم قند و غذاهای فرآوری شده و کالری زیاد برای سلامتی ضروری است.” ” ، غذاهای سالم – نتیجه شرایط و محیطی که فرد در آن زندگی می کند. “


منبع: technical-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>