[ad_1]

در پایان هر تعطیلات شکرگذاری ، همیشه یک خاله وجود دارد که اصرار دارد شما را با مانده مواد غذایی به خانه بفرستد.

“من با این همه سیب زمینی چیکار می کنم؟!” او به طور خاص از کسی نمی پرسد “من و عموی شما نمی توانیم این همه غذا را تمام کنیم!” او اضافه می کند ، معمولاً در حالی که در یک ظرف ظرف پلاستیکی را مخلوط می کنید ، که صرفاً برای این منظور ذخیره می کند.

لحظه ای بعد ، هنگامی که او گرم کردن یک مقدار غیر خدائی از سیب زمینی له شده را در یک وان پلاستیکی غول پیکر که زمانی در آن مارگارین داشت ، تحویل می دهد ، گونه شما را می بوسد و شما را به راه خود می فرستد.

“مادربزرگ سپاسگزار” پنجمین جشن با پدربزرگ افتخاری را جشن می گیرد

البته امسال می توانید به جای خوردن یک سفره تعطیلات کوچکتر و بسیار صمیمی تر ، از یک شام بزرگ با عمه ها و عموهای خود خودداری کنید. اما واقعیت همچنان باقی است – شما احتمالاً تعداد زیادی سیب زمینی می پزید و صدای عمه شما همچنان در مغز شما باقی می ماند.

“چرا من این همه سیب زمینی درست کردم؟” روزهای بعد از شکرگذاری از خود خواهید پرسید. “من می خواهم با این همه سیب زمینی چه کار کنم؟”

خوب ، پاسخ کاملاً ساده است. شما این کار را انجام خواهید داد:

پوره سیب زمینی درست کنید

فقط با چند چسب اضافی ، Tieghan Half Baked Harvest یک کاسه قاشق اضافی را به وافل سیب زمینی دلچسب تبدیل می کند. (یک ترفند مشابه برای پر کردن مواد باقی مانده نیز مفید است.) وی حتی یک دستورالعمل جایزه برای تبدیل این وافل ها به ذوب وافل به اشتراک می گذارد که می توانید با مواد باقی مانده خود پر کنید ، کمتر برای وافل مناسب است.

پنکیک سیب زمینی درست کنید

وافل نیست؟ خوب. Kelly at Just a Taste پنکیک سیب زمینی قهوه ای طلایی را سرخ کنید که می توانید در عوض امتحان کنید. روی آنها را با خامه ترش ، سس قره قاط ، سس گوجه فرنگی ، پولک یا هر چیز دیگری که قلب شما از آنها متنفر است ، بپوشانید. برای دستور غذا اینجا را کلیک کنید.

برای اخبار بیشتر درباره زندگی FOX ما را در فیس بوک دنبال کنید

پوره سیب زمینی درست کنید

Tanya in Lemons for Lulu سوپ خامه ای خود را با سیب زمینی له شده باقیمانده غلیظ می کند ، به این معنی که اگر واقعا بخواهید از نظر فنی می توانید آن را سوپ بنامید. تانیا در صفحه دستور نوشت: “حتی اگر بخواهید می توانید بوقلمون باقیمانده را اضافه کنید.”

پیتزای سیب زمینی له شده درست کنید

تقریباً هر چیزی را می توانید روی پیتزا بگذارید ، و نیک در Macheesmo این کار را می کند. نیك با الهام از یك پای كه یك بار در یك رستوران در نیوهاون چشیده بود ، از مواد باقی مانده خود برای تهیه ی یك پیتزا با سیر له شده با جوانه های بروکسل تراشیده شده و بیكن خرد شده استفاده كرد. دستور العمل را اینجا ببینید.

برای دریافت برنامه FOX NEWS اینجا را کلیک کنید

توپ های سیب زمینی سرخ شده درست کنید

اگر غذایی در این کره خاکی وجود داشته باشد که از غلتاندن توپ و سرخ شدن در ماهیتابه بهره ای نداشته باشد ، ما در مورد آن چیزی نشنیده ایم. به نظر می رسد که وبلاگ نویس مواد غذایی Chungah از “Damn Delicious” همین احساس را دارد ، به همین دلیل او این دستورالعمل “پر” را برای پوره سیب زمینی از باقی مانده شب گذشته ایجاد کرده است.

[ad_2]

منبع: technical-news.ir

ایندکسر