استیو دوسی: دستور خوشمزه روز بعد از شکرگذاری – “آرد سوخاری بوقلمون” ما را امتحان کنید


جمعه ، روز بعد از شکرگذاری ، بزرگترین روز خرید در سال است و همچنین بزرگترین روز باقیمانده سال است.

با این یخچال پر از مواد باقیمانده چه کاری می خواهید انجام دهید؟

در اینجا یک دستورالعمل فوق العاده ساده اما کاملاً خوشمزه از پرفروش ترین پوند 1 № نیویورک تایمز ، “جدید خوشحال در یک کتاب آشپزی عجله ای: دستورالعمل های جدید سریع و آسان 100 پلاس که طعم خانه را دارند” آورده شده است. این بقایای آرد سوخاری ترک است.

آرد سوخاری چیست؟ همانطور که در این ویدئو مشاهده می کنید ، مانند یک شیرینی در فرم آزاد است و به سرعت آماده می شود.

STEVE DOOCY: با مادربزرگ BERNDT BULGARIAN BROWN-USASTUL FAST “HAPPY ON THE FAST”

این یک روش بسیار موثر برای صرف پس مانده ها و در عین حال گرفتن طعم شکرگذاری متفاوت با هر لقمه است.

وقتی طعم چاشنی را می چشید ، یاد کاتی می افتد. سیب زمینی شیرین مرا به یاد فروشگاه Market Basket در نیوجرسی می اندازد ، جایی که پیتر در دوران دبیرستان به عنوان پسر کار می کرد و بوقلمون مرا به سمت کره کره مادرم می برد.

برای دریافت یک بولتن مرور اینجا را کلیک کنید

موادی که استفاده می کنیم فقط یک پیشنهاد است ، هرچه داشته باشید خوب است ، به شرطی که هنوز تازه باشد و قابل پخت باشد. و این یک دستورالعمل شاد است ، زیرا پایان باقی مانده ها را نشان می دهد!

شنبه ، غذای جدید می گیریم!

برای دریافت برنامه FOX NEWS اینجا را کلیک کنید

این فقط یکی از 100+ دستور العمل سریع و آسان است که در فصل “تعطیلات” کتاب آشپزی جدید “Happy in a Hurry” پیدا خواهید کرد ، و از آنجا که این جمعه بزرگترین روز خرید در سال است ، لازم است به شما یادآوری کنیم که کتاب هدیه ای متفکرانه برای شخصی در لیست تعطیلات شماست که عاشق آشپزی است!

برای سفارش کتاب آشپزی جدید ما اینجا را کلیک کنید.

برای مطالعه بیشتر از Steve DOOCY اینجا را کلیک کنید


منبع: technical-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>