[ad_1]

بسیاری از رستوران ها به عنوان گزینه ای در فضای باز به چادرها روی آورده اند زیرا بیماری همه گیر ویروس کرونا آنها را مجبور کرده است دیگر از ارائه رستوران های داخل منزل خودداری کنند. اما آیا بی خطر است؟

امن ترین گزینه غذا خوردن در خانه است. مطالعه ای که توسط مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری در بزرگسالان آزمایش شده برای COVID-19 انجام شد ، نشان داد که کسانی که آزمایش مثبت داشتند ، تقریباً دو برابر بیشتر از کسانی که تست منفی داشتند ، شام می خورند. دو هفته قبل از بیمار شدن در یک رستوران.

محققان نوشتند: “نمی توان ماسک ها را به طور م whileثر هنگام خوردن و آشامیدن استفاده کرد.”

CDC برای افراد شام که می خواهند بیرون غذا بخورند ، استفاده از ماسک تا حد امکان ، فاصله اجتماعی و شستن دست هنگام ورود و خروج به رستوران را توصیه می کند.

CDC برای افراد شام که می خواهند بیرون غذا بخورند ، استفاده از ماسک تا حد امکان ، فاصله اجتماعی و شستن دست هنگام ورود و خروج به رستوران را توصیه می کند.
(iStock)

پزشکان می گویند فروشگاه های بیرون از منزل برای یک فروشگاه ایمن نیستند.

طبق CDC ، کمترین خطر برای رستوران ها محدود کردن سرویس غذا به رانندگی ، تحویل ، بیرون آوردن و برداشتن محدوده است.

CDC مکان نشستن در فضای باز را با کاهش ظرفیت فاصله اجتماعی به عنوان “خطر بالاتر” نسبت به گسترش COVID-19 ، و ناهارخوری داخلی با فاصله یا شام در فضای باز و بدون شش فوت بین میز را به عنوان “خطر بالاتر” ارزیابی می کند. مکان های غذاخوری داخل سالن ، بدون وقفه ، به عنوان “پرخطرترین” طبقه بندی می شوند.

CDC برای افراد شام که می خواهند بیرون غذا بخورند ، استفاده از ماسک تا حد امکان ، فاصله اجتماعی و شستن دست هنگام ورود و خروج به رستوران را توصیه می کند.

اگر تهویه هوا به درستی انجام شود ، می تواند ایمنی بیشتری نسبت به غذا خوردن در خانه داشته باشد. طبق وال استریت ژورنال ، چادرها باید جریان هوا داشته باشند تا قطرات حامل COVID-19 نتوانند در داخل جمع شوند. و این فقط به معنی ویندوز نیست. لیزا بروسو ، صادر کننده محافظت تنفسی و بیماری های عفونی ، به ژورنال گفت که این دستگاه باید هوا را به داخل و خارج از فضا منتقل کند.

جریان هوا برای چادرهای جداگانه نیز مهم است.  (رویترز / جینا مون)

جریان هوا برای چادرهای جداگانه نیز مهم است. (رویترز / جینا مون)

برای دریافت برنامه FOX NEWS اینجا را کلیک کنید

چادرهای تک چادر مانند گل ایگلو یا حباب نیز در صورت استفاده صحیح می توانند خطر انتقال را کاهش دهند. بروسو به روزنامه گفت که آنها می توانند از صرف غذا برای دیگران که در همان نزدیکی نشسته اند ، محافظت کنند.

کریگ هدبرگ ، استاد دانشگاه بهداشت عمومی مینه سوتا ، به آسوشیتدپرس گفت که چادرهای جداگانه نباید توسط افرادی که زندگی مشترک ندارند ، مشترک باشد.

برای اشتراک در بولتن زندگی خود اینجا را کلیک کنید

جریان هوا برای چادرهای جداگانه نیز مهم است. در ماه آگوست ، یک رستوران سوشی با ستاره میشلن در سانفرانسیسکو مجبور شد حدود نیمی از پوشش پلاستیکی را از گنبدهای ژئودزیکی خود خارج کند ، پس از مخالفت مقامات بهداشت محلی با عدم جریان هوا.

به علاوه ، چادرها باید تمیز شوند و به مدت 20 دقیقه بین مهمانی ها باقی بمانند ، استادیار دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه میشیگان گفت.

[ad_2]

منبع: technical-news.ir