درصورتیکه فکر میکنید در حوزه تدریس آشپزی مهارت، استعداد، آگاهی، تجربه و عشق دارید می توانید به مجموعه مامی فود بپیوندید و اهمیت اشتراک گذاشتن دستور پخت های خود به دست آوردن درآمد کنید. چنانچه دوست دارید امر پخت غذاهای سنتی اهل ایران و محلی را به سادگی در اختیار داشته باشید، پیشنهاد ما به شما دنبال نمودن مطالب سایت آموزش آشپزی فاطمه گودرزی مامی فود است. اما بهترین نقش و پیشنهادی که آن را دوست داشتم، «گیلعاد» در سریال تلویزیونی سرجوخه به کارگردانی احمد معظمی و تهیه و تنظیم کنندگی ابوالفضل صفری بود. از او درباره همین تصمیم میپرسم و این که آیا دستپخت خودش خوب تر می باشد یا همسرش که میگوید: «همسرم آن زمانه که به کشور‌ایران آمدم، مشاور و راهنمای کارهای من در کشور ایران بود. «آشپزی، حرفهای می باشد که به جهت پیروزی در آن می بایست همیشه در حالا یادگیری بود»، او درباره رازهای برد در همین شغل میگوید: «باید هر لحظه و مدام در درحال حاضر عمل بود. در تمام چه در کشور ایران و چه در کشورهای گوناگون افراط و تفریط در خوردن غذا به تن زخم میرساند ولی به طراوت میبینم که مردمان کشور ایران به سالمی خویش بخش اعظم از قبل با ارائه می کنند و من خیلی بابت این مورد قضیه خوشحالم زیرا خودم از بیماری دیابت رنج میبرم و خورد و خوراک سلامت برای داشتن بدن و روحی سالم زیاد دارای است. در فرهنگ وتمدن ایران، هنر آشپزی برای خانواده ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و از قدیم این اهمیت ویژه در بعضا از دوران ها از شرایط معمولی بیرون شده و به صورت یک سنبل خود را نشان می دهد. به بچه اجازه دهید در دست گرفتن قسمتی از وعده را به عهده بگیرد، حتی به او اذن بدهید یک عدد از مواد مورد به کارگیری در خوراک را انتخاب نماید به عنوان مثال هویج یا این که نخود فرنگی، همین عمل امداد می نماید کودک سر میل کردن غذاهای تندرست لج نکند. ماجرای بازیگر شدنم نیز برمیگردد به روزی که کلیدی معرفی یکی از از دوستانم که در مسابقه دستپخت حساس نیز همکاری داشتیم، او‌لین تجربه بازیگری در سریالهای ایرانی را اساسی افتخار دارای مهران مدیری از کارگردان های بنام کشور ایران آغاز و به عنوان سرآشپز در نقش کوتاهی در سریال دراکولا بازی کردم. ولی این غذا را به جهت ضیافت ها و مجالس هم صحیح می کنند و از جمله غذاهای اعیانی و مجلسی به حساب می آید. در فرانسه شما 5-10 دقیقه طعام را فراهم میکنید اما ۴۰ دقیقه سر میز هستید: شما نخستین پیش غذا دارید، بعد از آن غذای اصلی، آن‌گاه پنیر و بعد دسر که میل کردن اینها حدود ۴۰ دقیقه ارتفاع می کشد! ما همگی همین مهارت و هنر را در مکتب آشپزی آریا تهران طبق حیاتی روشهای نوین دنیا به شما آموزش میدهیم.

ایندکسر